Knus huisje uit 1759

Uitwaaien op Schiermonnikoog en logeren in een echt eilander huisje uit 1759! Dat kan in het ‘Eilanderhuisje’. Het vakantiehuis ligt centraal in het dorp aan de LaDSC_4269 (bewerktngestreek 54, naast de drogist.

De authentieke huisjes op het eiland zijn vaak klein, maar als u de huiskamer van het Eilanderhuisje instapt oogt deze licht en ruim. Hier is ook de keuken. Daarnaast zijn op de begane grond een slaapkamer met tweepersoonsbed, de moderne douche en het toilet.  In de gangkast staat de wasmachine. De Wifi verbinding is snel via glasvezel.

Boven is een ruime slaapkamer met twee losse bedden en een wastafel. Hier staat ook een logeerbed voor gasten, in de vaste kast staat een babyledikant en de kinderstoel.

Aan de zonnige voorkant is het terras waar u al vroeg in het voorjaar kunt zitten. Kleine kinderen kunnen hier veilig spelen omdat het afsluitbaar is met een tuinhek.

dia6Centraal gelegen

Vanuit het huisje bent u in een paar stappen bij alle leuke restaurants en winkels. De bus stopt voor de deur, dus geen lang gezeul met de bagage.

Het Eilanderhuisje is gebouwd in 1759 en is een Rijksmonument. De gevel is in 2018 opnieuw gevoegd, waardoor deze er weer een eeuw tegenaan kan.

3 gedachten over “Knus huisje uit 1759

Reacties zijn gesloten.